ESE servings van Pellini

De lekkerste en voordeligste ESE pads bestel je bij Onlinekoffiestunter. In ons assortiment vind je heerlijke goedkope E.S.E. servings van vele A-merken.
Met ons proefpakket 198 ese servings kun je ontdekken welke ese pads het beste bij jou passen. Wij zijn al jaren bezig met in- en verkopen van ese pods. Hierdoor hebben we een mooi assortiment voor je kunnen samenstellen. Kijk op Onlinekoffiestunter en ontdek welke ese bij je past. Mocht je nog vragen hebben, of wil je hulp bij het maken van je keuze, dan helpen wij je graag. Je kunt contact opnemen door te bellen naar 046-4529636 of te mailen naar info@onlinekoffiestunter.nl

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat zijn ESE pads?

De afkorting E.S.E. staat voor Easy Serving Espresso. Deze servings werden ooit ontwikkeld door Illy, maar later zijn veel koffiefabrikanten ook ese servings gaan maken. Deze ese pads, ook wel pods genoemd, zijn eigenlijk gewoon pads, om een espresso te maken in een pistonmachine. Een pistonmachine is een halfautomatische espressomachine. Bij een pistonmachine moeten de bonen zelf gemalen worden. Je kunt natuurlijk ook gemalen koffie in een pistonmachine gebruiken. Maar wil je je geen zorgen hoeven te maken over de maalgraad en de hoeveelheid koffie, dan zijn de ese servings een uitkomst! De druk is constant waardoor de smaak stabiel blijft. Daarnaast is je heerlijk kopje koffie ook nog eens heel snel bereid. Je hoeft namelijk niets te malen, meten of wegen. Ideaal die ESE pads!