Koffiebonen van Brian’s Coffee

Met de koffiebonen van Brian’s Coffee zet je de lekkerste espresso en andere koffievarianten bij jou thuis. Met de unieke verpakking voor de bonen van Brian’s Coffee zijn jouw koffiebonen gemakkelijk hersluitbaar door de ventielverpakking en blijft deze heel gemakkelijk staan door zijn bijzondere vorm.

Ontdek Brian’s Coffee Il Sole in Casa, een geweldige koffie gemaakt van 100% Arabica koffiebonen uit Brazilië en Antioquia. De bonen zijn langzaam geroosterd voor een volle smaak. 

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bestel de voordeligste koffiebonen online

Bij Onlinekoffiestunter vinden we het belangrijk dat iedereen kan genieten van de lekkerste espresso. Daarom bieden wij je de beste koffiebonen van diverse merken. Met onze proefpakketten ontdek je wat jij lekker vindt en hoe jouw ideale espresso smaakt. In onze webshop profiteer je van de scherpste prijzen en volumevoordeel. Hoe meer koffiebonen je bestelt, hoe voordeliger het wordt. Bekijk snel ons aanbod in de webshop en kies welke koffie jij het lekkerst vindt. Wij beschrijven onze koffie’s zo duidelijk mogelijk zodat je weet wat je kunt verwachten van een specifieke koffieboon.