Koffiebonen van Café Intenciòn

Eerlijk omgaan met mens en natuur. Met deze gedachte is de koffie van Café Intenciòn gemaakt. Dit merk maakt Fairtrade en Biologische koffiemelanges waarbij de boeren in Peru en Honduras een eerlijke prijs krijgen voor hun koffiebonen. De gele pakken van Café Intenciòn worden inmiddels in Europe door veel koffieliefhebbers herkend. Met de koffiebonen van Café Intenciòn wordt bewezen dat ook fairtrade koffiebonen voordelig kunnen zijn. In ons assortiment hebben we twee heerlijke koffiebonen blends. De Caffè Crema met 100% Arabica bonen en de Espresso melange die voor een groot deel bestaat uit Arabica bonen en een klein deel Robusta bonen.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Koffiebonen online bestellen

Op zoek naar heerlijke koffie? Dan ben je bij onlinekoffiestunter op de juiste plek. Wij verkopen koffiebonen, gemalen koffie, capsules en ESE servings van diverse merken . Je bestelt bij ons niet alleen de lekkerste koffie online je profiteert ook van goede aanbiedingen en volumevoordeel. Je bestelt de producten per stuk of in bulk. Veel van onze producten zijn uit voorraad leverbaar.


Ben je er nog niet helemaal uit welke koffieboon bij jou past? Geen probleem bestel een van onze proefpakketten om kennis te maken met verschillende bonen. Bij onlinekoffiestunter hebben we vijf verschillende proefpakketten met koffiebonen van verschillende merken. Je kunt kiezen voor een proefpakket met espresso bonen, Caffé Crema bonen, onze populairste koffiebonen, onze exclusieve koffiebonen of een pakket met de goedkoopste bonen.