Koffiebonen van Dallmayr

Ontdek ons assortiment met koffiebonen van Dallmayr, een van de populairste koffiemerken in Duitsland. De koffies van Dallmayr hebben een rijke smaak en een prachtige cremalaag. Geschikt voor ieder moment van de dag en lekker voor een espresso, lungo en latte koffie. Een prachtige boon voor koffieliefhebbers.

De koffie van Dallmayr herken je door het onmiskenbare karakter wat voortkomt uit de rauwe koffiebessen. Dallmayr gebruikt de beste 100% Arabica hoogland bessen uit de beste teeltgebieden ter wereld. De koffiebonen worden aangevoerd uit Ethiopië, Papoea-Nieuw-Guinea, Colombia en Brazilië.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het assortiment van Onlinekoffiestunter

Wij hebben een ruim assortiment met koffiebonen van diverse A-merken voor een scherpe prijs. Ga je voor een proefpakket om onze merken te leren kennen en te bepalen welke koffie jij het lekkerst vindt? Of kies je bijvoorbeeld voor de Dallmayr Crema D’Oro. Een koffie met zorgvuldig op elkaar afgestemde koffiebonen met een zachte, heldere crema en evenwichtig en mild aroma. Houd je meer van een intense smaak en een fijne, dichte crema? Kies dan voor een top mengeling van Dallmayr, de Crema D’Oro Intensa. Heerlijk als espresso, maar ook lekker als cappuccino of latte macchiato.