Koffiebonen van Illy

De kwaliteitskoffie van Illy koop je in onze webshop voor een extra scherpe prijs. De koffiebonen van Illy worden onder andere geoogst uit Colombia, Costa Rica, Brazilië en India. Dankzij deze diversiteit aan koffiebonen geeft je een echte smaaksensatie tijdens het drinken van je kopje koffie. Koffiebonen van Illy staan bekend om de hoge kwaliteit en de fluwelen smaak. Alle blends worden zorgvuldig samengesteld en dit populaire merk is in veel café's te vinden. De bonen van Illy zijn ook zeer geschikt voor thuis en zet jij een kopje koffie zoals een barista dat doet.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hoe bereid jij je koffie?

Met koffiebonen van Illy bereid je de lekkerste koffie’s. Maak jij met Illy een lekkere espresso, een cappuccino, de echte Italiaanse napoletana of een lekker kopje filterkoffie. Welke bereiding je ook kiest met de koffiebonen van Illy zet jij een goede kop koffie. Voor iedere bereiding is natuurlijk de maalgraad en de druk van essentieel belang.

Goedkope koffiebonen bij Onlinekoffiestunter

Als je koffiebonen besteld bij Onlinekoffiestunter heb je de lekkerste bonen voor een scherpe prijs. Bij ons geniet je van volumevoordeel. Koop jij koffie in bulk dan zijn jouw koffiebonen een stuk goedkoper dan als je een stuk besteld. Ontdek jou persoonlijke favoriet in onze webshop en bestel deze direct online. De meeste van onze koffiebonen zijn uit voorraad leverbaar en worden binnen vijf werkdagen bij jou bezorgd.