Koffiebonen van Lavazza

Het Italiaanse koffiemerk Lavazza is over de hele wereld erg populair en wordt in heel veel landen dagelijks gedronken. Al vier generaties lang maken ze bij Lavazza Italiaanse koffie van hoge kwaliteit met de beste koffiebonen. Het merk Lavazza staat voor kwaliteit, gezelligheid en de echte levensstijl van Italië. In onze webshop hebben wij een uitgebreid aanbod met koffiebonen van Lavazza. Ga jij voor de crema e aroma,  de caffe crema dolce, crema classico of een van de andere soorten koffiebonen van Lavazza. Bij onlinekoffiestunter hebben we voor elke koffieliefhebber een passende boon.

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Veel variatie en unieke melanges

Het koffiemerk Lavazza heeft veel variatie in melanges en staat bekend om de unieke combinaties die zij maken. De geheime recepten van de melanges worden ontwikkeld door specialisten met een grote kennis van koffie. Lavazza gebruikt alleen koffiebonen van geselecteerde plantages in Brazilië en Midden-Amerika. In ons assortiment met Lavazza koffiebonen is er voor iedere liefhebber een koffie met de perfecte melange.
Naast de kunst van het unieke blenden staat Lavazza bekend om maatschappelijk verantwoord ondernemen. De koffiebonen worden voornamelijk bij lokale koffieboeren gekocht en wordt de impact op het milieu door productie zoveel mogelijk beperkt. Je kunt dus met een gerust hart genieten van een kopje Lavazza koffie.

Bestel je koffiebonen online

Ben je op zoek naar lekkere koffie van diverse a-merken? Dan ben je bij Onlinekoffiestunter aan het juiste adres. In ons assortiment hebben wij koffiebonen, gemalen koffie, capsules en ESE servings. Bij ons bestel je gemakkelijk en voordelig de lekkerste koffie en profiteer je van goede aanbiedingen. Doordat je bij ons gebruik kunt maken van volumevoordeel hebben wij goedkope koffie van bekende merken.