Koffiebonen van Segafredo

In ons assortiment hebben wij koffiebonen, gemalen koffie en ESE servings van Segafredo. Koffie gemaakt van de Segafredo koffiebonen laten je kennismaken met de echte Italiaanse espresso. De intense smaak van deze koffie komt door het harmonieuze samenstellen, branden en bereiden van de koffiebonen. Segafredo is de enige koffiebrander ter wereld die het hele proces van de koffieproductie in eigen beheer heeft. Het is een populair koffiemerk dat over de hele wereld wordt geschonken in openbare gelegenheden en bij mensen thuis. Dankzij de ruime keuze in ons assortiment Segafredo koffiebonen kies je de boon die perfect bij jou past.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bestel koffie voordelig bij Onlinekoffiestunter

Drink jij graag lekkere koffie voor een scherpe prijs? Bij ons bestel je heerlijke A-merk koffie voordelig online. Onlinekoffiestunter heeft een uitgebreid assortiment koffiebonen van merken, zoals Lavazza, Illy, Bristot, Vergnano, Illy en Pellini. Binnen het aanbod hebben wij regelmatig scherpe aanbiedingen op koffie en profiteer je van volumevoordeel. Hoe meer je bestelt hoe goedkoper het bestellen van koffiebonen wordt. Je kunt bij ons ook koffiebonen per stuk bestellen.

Proefpakketten met koffiebonen

Ontdek je graag verschillende koffiebonen, merken en melanges? Bestel dan een proefpakket met koffiebonen in onze webshop. Bij Onlinekoffiestunter hebben we verschillende proefpakketten met koffiebonen van verschillende merken. Je kunt kiezen voor een proefpakket met espresso bonen, Caffé Crema bonen, onze populairste koffiebonen, onze exclusieve koffiebonen of een pakket met de goedkoopste bonen.