Lavazza

Lavazza

Het koffiemerk Lavazza is al eeuwen oud. De Italiaanse koffiebrander Luigi Lavazza opende in 1895 de eerste Lavazza-winkel in Turijn. Hij gebruikte koffiebonen uit verschillende landen om zijn bonen blends te maken. Tegenwoordig is Lavazza de marktleider in Italië en exporteert zijn koffie wereldwijd. Lavazza is nog steeds een familiebedrijf en wordt geleid door de vierde generatie van de familie. Onlinekoffiestunter verkoopt verschillende soorten Lavazza Koffie: Bonen, Gemalen koffie en ESE servings.

Producten 1-12 van 22

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Koffiebonen van Lavazza

Door de vele verschillende Lavazza bonen blends, is er voor iedereen een favoriet aanwezig. Houd je van een stevige espresso, een mooie caffé crema of en heerlijke latte macchiato? Laat je verrassen door de koffiebonen van Lavazza. Wanneer ik een caffé crema drink, gebruik ik graag de Lavazza Super Crema of de Lavazza Qualita Oro. Voor een stevigere caffé crema, gebruik ik de Lavazza Crema e Gusto forte of de Lavazza Qualita Rossa. Bij Onlinekoffiestunter kunt je het proefpakket Caffé Crema bonen kopen. Dit proefpakket bevat bonen van verschillende merken waarmee je een heerlijke caffé crema kunt maken. De proefpakketten zijn vaak in de aanbieding.

Lavazza espresso

Ben je een espresso drinker? Dan moet je zeker de Lavazza Gran espresso of de Lavazza Top Class proberen! Ook voor de Latte Art liefhebbers heeft Lavazza heerlijke koffiebonen. Wat dacht je van Lavazza Espresso Italiano of Lavazza Tierra espresso. We hebben het proefpakket espresso bonen te koop. Dit proefpakket bevat verschillende Italiaanse koffiebonen die geschikt zijn voor een heerlijke espresso.

Bij Onlinekoffiestunter kun je onderstaande koffiebonen kopen: 

Lavazza koffieliefhebber passende bonen in de aanbieding.

·         Lavazza Caffe Crema Dolce

·         Lavazza Caffe Crema Gustoso

·         Lavazza Caffe Crema Classico

·         Lavazza Crema e Aroma

·         Lavazza Crema e Gusto classico

·         Lavazza Crema e Gusto forte

·         Lavazza Gran Espresso

·         Lavazza Gusto Forte

Altijd voor een leuke actieprijs!

·         Lavazza Gusto Pieno

·         Lavazza Espresso Cremoso

·         Lavazza Espresso Italiano

·         Lavazza Qualita Oro

·         Lavazza Qualita Rossa

·         Lavazza Super Crema

·         Lavazza Tierra Espresso

·         Lavazza Top Class espresso

Gemalen koffie van Lavazza

Bij Onlinekoffiestunter hebben we de Lavazza Qualita Oro gemalen, dit is een unieke combinatie van 6 variaties van de allerbeste Arabica-bonen uit Midden- en Zuid-Amerika. Lekker rond van smaak! Drink je liever een wat intensere koffie, kies dan voor de Lavazza Crema e Gusto. Maar wat vind ik de Lavazza Dek Classico ook verfijnd en aromatisch. Heerlijk! Zonder cafeïne, maar met een heerlijk zoete aroma van amandelen, melkchocolade en een vleugje gedroogde fruit. Bekijk hier de gemalen koffie van Lavazza.

Lavazza ESE servings 

Met de Lavazza Crema e Gusto Classico ESE servings maak je thuis, in je espressomachine, een heerlijke espresso net als in de Italiaanse koffiebar. Deze Easy Serving Espresso Pod (ESE) servings zijn bij ons te koop en bestaan uit een pad van 7 gram koffie tussen 2 biologisch afbreekbare lagen filterpapier. Deze combinatie zorgt voor de perfecte koffie met een goede cremalaag en de juiste doorlooptijd. Onlinekoffiestunter heeft een proefpakket ESE servings samengesteld. Dit proefpakket is te koop voor een scherpe prijs. Met dit proefpakket kunt u heerlijke koffie maken met pads van verschillende merken.  De pads zijn geschikt voor espressomachines die dit ondersteunen. Deze pads zijn niet geschikt voor je Senseo apparaat. ESE servings hebben een compacter formaat en zijn geschikt om onder een andere druk te worden bereid als Senseo pads. Bekijk hier de ESE servings van Lavazza.

Blijf op de hoogte van onze Lavazza aanbiedingen

Vaak hebben we een scherpe Lavazza aanbiedingen. De aanbiedingen veranderen wij regelmatig, dus hou onze website in de gaten. Wanneer jij je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je alle koffie aanbiedingen en leuke koffie nieuwtjes thuis. Blijf ook op de hoogte van de aanbiedingen en nieuwtjes door ons te volgen op Instagram en Facebook